A DiBO kapta az ismételt lehetőséget a belga De Lijn vállalatától egy új villamosmosó rendszer telepítésére Deurne – Wijnegem városában.

Kifejezetten PC10 és Hermelijn típusú villamos járművek együttes tisztítására kialakított berendezés, mely Antwerpenben került installációra és mely a környező területek hasonló szolgáltatási igényeit hivatott nagy megbízhatósággal kielégíteni. Ezen az új helyszínen a DiBO munkatársai a De Lijn vállalat szakembereivel közös munka során ötvözték a felhasználói komfort, a hatékonyság és környezetvédelem szempontjait. A felhasznált víz visszaforgatásra kerül az ECO Bio 12 típusú vízkezelő berendezés segítségével.

A DiBO Rotomat TBWII berendezés az iparág legfejlettebb technológiai megoldásait vonultatja fel. Oldalkeféi akár 80° fokos mértékben is képesek kimozdulni az élekhez kapcsolódó felületek hatékony tisztítása céljából. Ugyanezen megfontolásból a berendezés oldalkeféi nem csak oldalirányban, de magasságukban is képesek mozgást végezni, így a jármű alján elhelyezkedő elemek tisztítása nagyobb hatékonyság mellett végezhető el.

A programválasztás a piktogram alapú működést lehetővé tevő érintőképernyőn keresztül valósul meg, mely minimalizálja a vezérlésből eredő hibák valószínűségét. A berendezés a legszigorúbb uniós normáknak megfelelő biztonsági és védelmi funkciókkal rendelkezik az emberi és környezeti értékek védelméért.

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .