Immáron a Moszkva után második legismertebb orosz város, Szentpétervár is büszkélkedhet DiBO önkiszolgáló autómosó létesítménnyel. Az orosz partner által felépített 4 kiszolgálóhelyes létesítmény a DiBO D4 típusú rozsdamentes acél épületszerkezettel került kialakításra.

DiBO Self-service car wash in Saint Petersburg, Russia

Az összesen 4 fedett beálló 2 darab oszlopba integrált kétoldali kezelőfelülettel szerelt. Az épületszerkezet része továbbá egy teljes egészében beépített speciális konténer helyiség is, mely egyben a váltógép elhelyezésére is szolgál a falába építve.

matching plant room

Ez a létesítmény valamennyi prémium szolgáltatási elemet magába foglalja, amely kényelmessé teszi a használatot mind a végfelhasználó, mind pedig az üzemeltető számára. A végfelhasználók 7 különböző programpont közül választhatnak, többek között a DiBO ultra-hab funkciót a dedikált hablándzsa használatával. Ez a program egy speciális kompresszált levegő tartály rendszeren keresztül garantálja a precízen szabályozható, extra minőségű habállagot.

Automatic money changer

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .