Új 8 beállóhelyes önkiszolgáló Autómosó létesítmény az oroszországi Novgorod városában.

Az rozsdamentes acél anyaghasználat, a szürke üvegezéssel rendelkező elválasztófalak, illetve a tartóoszlopokba integrált kezelőfelületek jellemzik a DiBO D4 típusú épületszerkezet konfigurációt.

Self-car wash in Novogrod, Russia

Ez a létesítmény valamennyi prémium szolgáltatási elemet magába foglalja, amely kényelmessé teszi a használatot mind a végfelhasználó, mind pedig az üzemeltető számára. A végfelhasználók 7 különböző programpont közül választhatnak, többek között a DiBO ultra-hab funkciót a dedikált hablándzsa használatával. Ez a program egy speciális kompresszált levegő tartály rendszeren keresztül garantálja a precízen szabályozható, extra minőségű habállagot.

Novogrod in Russia with DiBO self-car wash

4 porszívó sziget szintén a teljes létesítmény része. Valamennyi porszívó sziget egy-egy 2 kiszolgálóhelyes porszívó berendezéssel került kiépítésre. Ennek köszönhetően összesen 8 darab jármű egyidejű tisztítására nyílik teljes körűen lehetőség.

DiBO Self-car wash in Novogrod, Russia

Mindezeken túl, a már megszokott módon, ebben a létesítményben is elérhető a felár nélkül biztosított távmenedzsmenti funkció, mely szükségtelenné teszi az üzemeltető fizikai jelenlétét a rendszer paraméterezése, és az adatok kinyerése során. A berendezés mindezeken túl önálló SMS alapú értesítési szolgáltatást is biztosít az operátor irányába a rendszer státuszával kapcsolatban push üzemben. A létesítmény Novgorod városában 2015. májustól várja ügyfeleit.

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .