A belga DiBO n.v. Arendonk városában lévő egyik gyártóbázisának bővítési munkáit kezdte meg 2012. novemberében. A gyárbővítés keretében az Arendonkban lévő gyár új tesztüzemrésszel, illetve hideg- és meleg vizes mosók és mobil vizes berendezések gyártására alkalmas területtel bővül. Az arendonki gyár ad otthont a DiBO önkiszolgáló autómosó, egyedi berendezések és komplex ipari alkalmazások gyártási tevékenységeinek is.

Az eddig meglévő 6.000 négyzetméteres alapterület további 1.000 négyzetméterrel bővül a fejlesztésnek köszönhetően. Az új csarnokban kap helyet a DiBO utánfutóba épített berendezéseinek belső mozgatásához szükséges mennyezeti darurendszer és 2 új  helyiség.

2013. március végéig a gyárcsarnok külső építési munkálatai befejeződtek. Ezzel egy időben megkezdődtek a belső tér építési munkálatai, illetve a szükséges ipari berendezések installációi. Ennek részeként egy darab nagy teherbírású mozgó darú került beépítésre az épület tetőszerkezetének magasságában. Ez utóbbi eszköz megkönnyíti a gyártás során a nagyobb tömegű motorok és gépalkatrészek behelyezését a mosóberendezésekbe.

Az épület tetőszerkezetének felülete bevilágító ablakokkal lett megszakítva a természetes fény hasznosítására.

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .