A képen látható elefánt igen elégedett a DiBO új “WEEDKiLLER” (gyomtalanító) berendezése által rajta elvégzett frissítő fürdővel. E langyos meleg fürdő és a masszázs hatású vízsugár igazi kényeztetés az állat számára.

DiBO-elefánt-masszázs

A DiBO WEEDKiLLER (gyomtalanító) berendezés egy rendkívül sokoldalú eszköz, melyet a közelmúltban mutatott be a DiBO n.v. Ez az eszköz a DiBO korábbról ismert és népszerű JMB-M termékcsaládjának egy speciális változata. Bár a WEEDKiLLER elsősorban gyom és moha gyors és hatékony eltávolítására lett kifejlesztve, alapfunkcióit megőrizve hagyományos ipari magasnyomású mosóberendezésként is alkalmazható.

DiBO-gyomtalanítás

A DiBO WEEDKiLLER berendezés az elmúlt hetekben több holland és belga városban tett látogatást bemutatva a környezetre legkevésbé ártalmas módját a gyomnövényzet és a lerakodott mohák eltávolításának. A gyomirtó szerekre vonatkozó szigorodó uniós szabályozás az ehhez hasonló megoldások elterjedését célozza. A WEEDKiLLER gyomírtó berendezés egyszerű magasnyomású melegvízes technológiával egy speciális mosófej alkalmazásával biztosítja a hatékony munkavégzést a legkisebb környezeti terhelés mellett.


A DiBO új WEEDKiLLER (gyomtalanító) berendezésével kapcsolatban további angol nyelvű információkat az alábbi oldalon talál. www.weedkiller.nl

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .